Meet the power, meet the team.

Meet the
Power
rangers maestro’s.

Samen sterker? Absoluut. Een team dat elkaar complementair aanvult met eenzelfde doel: uw vastgoedverhaal tot een succesverhaal maken. Maak kennis en ontdek ieders meesterlijk talent.

 

“Succes door service!”

Ok Jean.

Jean Vervloet

Commercieel bediende

Meet Jean, commercieel bediende bij immaesto. Een meesterlijk verkoper who eats files for breakfast. Hij is het uithangsbord van immaestro, wat wil je met zo een glimlach. Toch verkiezen we hem niet letterlijk uit te hangen op onze borden… Jean heeft +10 jaar ervaring ervaring in diverse commerciële- en leidinggevende functies en +8 jaar ervaring als internationaal commercieel ondernemer. Hij heeft een solide regionaal, nationaal en internationaal netwerk. Nickname: serial entrepreneur.

Meesterlijke talenten: Luistert niet om te antwoorden, maar om te begrijpen. Wordt wel eens ‘onvermoeibaar’ genoemd… En houdt van snel schakelen, zowel op het circuit als in zijn verkopen.

Funfact: Jean’s favoriete ijssmaak is Butterscotch Cashews van Bas.

Shahab Shiri

Operationeel bediende

Meet Shahab, ‘the man behind the scenes’ bij immaesto. Naast zijn management skills excelleert Shahab ook in punctualiteit, Greenwich is er niks tegen. Flauwe moppen maken behoort ook tot zijn takenpakket. Shahab is de lijm tussen de immo en maestro. Hij is oprecht de ‘maestro’-van-alles’.

Meesterlijke talenten: Is altijd 3 stappen voor in IT. Kan omgaan met Jean zijn onvermoeibaarheid. Analyseert documenten sneller dan Eagle-eye.

Funfact: Zorgt dagelijks op kantoor voor sfeer en ambiance door zijn ongelofelijk goede (?) luchtgitaar skills.

“If it ain't broke, don’t fix it”

Ja, wij begrijpen die quote ook niet zo goed.