Reviews

What
they said

Immaestro’s reviews.
Dank u wel!

[…] betrouwbaar en betrokken verkoper […] correcte strategie […] snelle verkoop.

Aanrader […] handige tips […] enorm geholpen […] geen loze beloftes […] top […] compleet ontzorgd […].

Bauke Lodewijk
Bauke Lodewijk
Read More
Met behulp van Jan een appartement gehuurd in Gent. Ondanks een wat gecompliceerd dossier, wist Jan het juiste appartement aan te dragen en de eigenaar te overtuigen. Jan is scherp, direct en goed ingevoerd in het vastgoed. Oprecht aan te bevelen voor (ver)koop & (ver)huur!
Maarten Leenknecht
Maarten Leenknecht
Read More
Zonder dat we elkaar van tevoren kenden kreeg ik bij Jan een heel aangenaam gevoel. Hij gaf mij heel duidelijke uitleg en handige tips over het bieden op een huis, hij hielp mij inschatten wat de waarde van een pand is verduidelijkte op een gedetailleerde manier de regelgeving en plichten. Daarbovenop nog wat inside info over de sector. Jan heeft mij enorm geholpen in mijn zoekproces en gaf mij zelfzekerheid over mijn bod waardoor alles verliep zoals gewenst.
Maud Louise
Maud Louise
Read More
Heel tevreden over de samenwerking met Jan. Een zeer betrouwbare en betrokken verkoper die van aanpakken weet en de zaken snel en vakkundig regelt. Als verkopende partij zijn we van begin tot einde compleet ontzorgd en was alles perfect georganiseerd door hem. Dankzij een open en eerlijke communicatie en de correcte strategie heeft Jan gezorgd voor een snelle verkoop van ons huis. Aanrader!
Patty Coupé
Patty Coupé
Read More
De derde maal dat ik met een immokantoor te maken heb, maar steekt er met kop en schouders boven qua dienstverlening. Geen loze beloftes om contracten binnen te halen maar een correct en eerlijk beleid. En ereloon naar behaalde prijs wat ook niet vaak te zien is. Geen inspanning is hem te veel en ook bij problemen wordt er meegedacht naar oplossingen. Voor mij is dit de Rolls Royce binnen de immowereld ! Alleen maar lof voor Jan en zijn team. Keep up the excellent work zou ik zeggen 👌👌👌
Kim Verstraeten
Kim Verstraeten
Read More
Zelden zo een gedrevenheid gezien als van Jan Vervloet. Denkt altijd mee, niets is teveel. Echt 24 op 24 bereikbaar. Een correct ereloon. Engagement ten top!
Kate Poetker
Kate Poetker
Read More
Jan was wonderful to work with. Quick to respond, easy to chat with, and very knowledgeable about the apartment and the neighborhood. He walked us through the process and the lease step by step. We wouldn’t hesitate to recommend him to anybody looking for an apartment. Thank you, Jan!
Carine De Rouck
Carine De Rouck
Read More
Zonet had ik een telefoongesprek met Jan ivm de aankoop van een huis in Gent. Ook al ken ik Jan niet en zijn we niet onmiddellijk van plan om een pand bij Immaestro te kopen, toch hebben we heel eerlijke en interessante info gekregen om ons te helpen bij de aankoop. Dikke merci voor al deze belangeloze hulp!!!!