Verkopen?

Ons meesterlijk
proces

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een visuele representatie van onze workflow. Met deze uiterst professionele aanpak rijd je bij ons een zorgeloos parcours.

 

Continu proces

We volgen geen stappenplan omdat wij geloven dat niet alles stap per stap verloopt. Daarom zien wij het gehele verkoopproces als een continu proces. Tijdens dit proces zijn wij ten allen tijde beschikbaar voor u. Opdat wij al uw vragen en bekommernissen kunnen uitklaren, ook na de verkoop. We zijn er voor u.

 

Waarderen

Wij waarderen u, uw pand en uw noden. Wij denken op lange termijn.

Geen snelle schatting, maar een gefundeerde waardebepaling. Hoe? Door alle informatie te vergaren over uw eigendom. Hier gaat een grondige voorbereiding en bevraging aan gepaard: van Google Streetview over een diepgaand persoonlijk gesprek tot de meerwaardecreatie.

 

Verkopen

Verkopen is verkopen? Neen, bij immaestro zien we het ruimer. Door het achterhalen van uw noden alsook de absolute waarde van uw pand weten wij dat we alles wat u wenst kunnen waarmaken. Niet door een ‘push’ strategie maar door een ‘pull’ strategie. Dit wil niet zeggen dat wij rustig afwachten. Wij publiceren uw pand of vraag op onze portalen en binnen ons netwerk. Ten allen tijden primeert uw privacy en levenssfeer. Kortom is het u en uw (droom)pand die centraal staan, niet immaestro.

 

 

Oplossen

Voor elk probleem is er een oplossing. Het liefst anticiperen wij op mogelijke problemen. Door funderingen die goed gelegd zijn. Is er toch een bijkomende factor, dan lossen wij dat op voor u. Wij ontzorgen u van mogelijke moeilijkheden, zodat u een zorgeloos parcours kan ervaren. Want… there ain't no mountain high enough, ain't no valley low enough, ain't no river wide enough to keep us from selling your house!

 
*Klik op de kruisjes en ontdek
de bouwstenen van ons proces.
*Klik op de kruisjes en ontdek
de bouwstenen van ons proces.